lauantai 6. kesäkuuta 2015

Alkumöntistä projektiksi

Elämän pienet teot ja kokemukset ovat yhdistyneet pääkopassani möntiksi, joka näyttää vihdoin purkautuvan uskomattoman hienoksi kokonaisuudeksi. On ollut kunnia kasvaa monitoimi-erämiehen poikana ja oppia monia hienoja tapoja. Tässä vaiheessa elämää tiedän, että polku on ollut siltä osin oikea ja uraa on onneksi vielä jäljellä. Kiinnostukseni kädentaitoihin ja kunnioitukseni luontoon tulee varmasti näkymän projektin visuaalisessa ilmeessä.

Soittelin tässä taannoin parille harrastekollegalleni ja sanoin, että nyt on aika tehdä jotain suurempaa kun vielä pystytään. Eiköhän siis tehdä elokuva tai vaikka ensin dokumenttisarja? Hölmöt suostuivat heti ja nyt on sitten perustettu jo viiden hengen työryhmäkin. Projektin työnimenä on Eräperinteitä ja julkaisin siitä pienen infon nettiin: http://www.lehteinen.com/eraperinteita.html

Olemme löytäneet ihan kivasti teeman mukaisia kontakteja & yhteisöjä. Vastaanotto on ollut erittäin kannustavaa ja olen kuullut monen suusta ne samat sanat, kuin korvissani on soinut jo vuosia - Nämä tarkeät perinteet tulee pitää elossa ja muistuttaa seuraaviakin sukupolvia juuristamme. Näin tulee tapahtumaan!


4 kommenttia:

 1. Hieno projekti, olisi hienoa jos osaisin jotenkin auttaa tai osallistua projektiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Kalle Kairankiertäjä. Olen lähiaikana sinuun yhteydessä, niin suunnitellaan yhteistyökuvioita..

   Poista
 2. Ketkä "Hölmöt" oikein tollaiseen on suostunu? Ihmettelempä kovin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh. Eivaan, meillä on porukka, jonka kanssa on hieno tehdä yhteistyötä.

   Poista